Skip to main content

Jetmedia

Samen met onze klanten maken we verrassend werk.

Onder de naam Jetmedia ben ik, Anneloes een creatieve marketeer uit Meppel werkzaam als vormgever en fotograaf. Naast het maken van beelden ben ik gespecialiseerd in branding en creative marketing. Door middel van creatieve concepten en strategieën help ik jou om je doelgroep te bereiken. Ik transformeer creatieve concepten in sprekende ontwerpen en bouw samen met jou en met een team van specialisten aan jouw succes!

Ik werk samen met verschillende lokale bedrijven uit diverse disciplines, waardoor we elke mediavorm kunnen inzetten. Met onze persoonlijke benadering en flexibiliteit naar onze klant, ontwikkelen we voor elke uiting een passend creatief product, en het meest van al, een tevreden klant.

Meer weten over hoe ik werk en wat ik voor je kan betekenen?
Bel +31(0)651089614 of stuur een e-mail.

Grafisch Vormgever

Wanneer ik mijn business card aan mensen geef, dan krijg ik daar altijd een reactie op! Mooi, apart, wat bijzonder. Kijk en daar zit de kracht van Jetmedia. Mooi, apart en bijzonder. Het mooie wat ik vind aan Jetmedia is, dat jij Anneloes jezelf bent gebleven en de manier waarop je meedenkt, je creativiteit en mogelijkheden bespreekt. Dat maakt het verschil. Al mijn klanten reageren erg positief op de business card. Zelfs in het buitenland. Ondanks de afstand, blijft Jetmedia mijn nummer 1.

Hans Zegwaard, GranTouringItalia

Anneloes denkt erg met je mee en staat overal voor open! Al je wensen worden besproken en er wordt effectief naar oplossingen gezocht. Van aanvraag tot eindresultaat verliep erg vlot! De bereikbaarheid is goed en wij zijn heel tevreden!

Berta Liezen, Woow! kinderkleding

Camping de Blauwe Hand was toe aan een nieuwe huisstijl en Jetmedia heeft ons hier voortreffelijk bij geholpen. We konden kiezen uit een aantal zeer verschillende logo's (eigenlijk allemaal mooi, zodat de keuze moeilijk was) maar Anneloes heeft ons goed begeleid. Het resultaat: een nieuw logo, vlaggen, briefpapier, visitekaartjes, spandoeken en autoreclame. Wij zijn er blij mee!

Anneke Dam, Camping de Blauwe Hand

Na het zien van meerdere producten van Jetmedia heb ik hen benaderd om voor
 mijn bedrijf een flyer te laten maken. De communicatie tussen Jetmedia en mij waren prettig. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Precies zoals ik hoopte dat het zou worden: passend bij mij en bij wat ik wil uitdragen in wat ik doe. Inmiddels heb ik al vele positieve reacties mogen ontvangen op de flyer.

Nienke Bergkamp, Be Happy Coaching

Jetmedia: persoonlijk, betrokken en creatief. Jetmedia heeft voor ons de autoreclame, visitekaartjes en briefpapier verzorgt, wij zijn hier erg tevreden over en krijgen positieve reacties hierop. Van ontwerp naar uitwerking ben je bij Jetmedia in goede handen.

Berry Voerman, Voerman Kunststof Rijplaten