Skip to main content

 

Concept & Design

een onderscheidende identiteit die bij jou past.

Vormgeving

Met Jetmedia regel je een onderscheidende identiteit die bij jou past! Beginnend met een treffend logo, daarna voeren we de herkenbare uitstraling door in jouw huisstijl, drukwerk, website, social media en andere promotionele producten. Naast grafische vormgeving maken wij illustraties en foto’s om jouw reclameboodschap een persoonlijke draai te geven.

 Illustratie

Illustraties zijn geschikt om jouw ontwerp een persoonlijke uitstraling te geven. Bijvoorbeeld voor een logo/embleem bij een karakter of activiteit. Ben je opzoek naar passende illustraties voor en of bij jouw product? Van (kinder)boeken tot instructiefolders, voor elk product kunnen wij jouw illustratie verzorgen. Bekijk een aantal voorbeelden in onze portfolio.

 Fotografie

Laat zien wie je bent! Wij maken sprekende foto’s die passen bij jouw merk en identiteit. De portret- en productfoto’s kunnen verwerkt worden op je website, drukwerk en online media. Kwalitatief goede foto’s zijn essentieel voor het presenteren van je producten en diensten. Wij helpen graag de exposure van je business te verbeteren.

Start een project maak vrijblijvend een afspraak