Concept & Ontwerp

een onderscheidende identiteit die bij jou past.

Grafische Vormgeving

Met Jetmedia regel je een onderscheidende identiteit die bij jou past! Beginnend met een treffend logo, daarna voeren we de herkenbare uitstraling door in jouw huisstijl, drukwerk, website, social media en andere promotionele producten. Naast grafische vormgeving maken wij illustraties en foto’s om jouw reclameboodschap een persoonlijke draai te geven.

 Illustratie

Illustraties zijn geschikt om jouw ontwerp een persoonlijke uitstraling te geven. Bijvoorbeeld voor een logo/embleem bij een karakter of activiteit. Ben je opzoek naar passende illustraties voor en of bij jouw product? Van (kinder)boeken tot instructiefolders, voor elk product kunnen wij jouw illustratie verzorgen. Bekijk een aantal voorbeelden in onze portfolio.

 Fotografie

Laat zien wie je bent! Wij maken sprekende foto’s die passen bij jouw merk en identiteit. Onze foto’s kunnen verwerkt worden op jouw website, drukwerk en online media. Wil je jouw training, workshop of evenement vastleggen op beeld? Dat kan ook. Wij verzorgen graag je foto’s. Leuk voor je deelnemers en uitstekend voor promotie!

Bekijk ons werk portfolio